Van Iperen

Bij Van Iperen zijn wij bezig met het ontwikkelen van een native offline app en een webapplicatie voor klanten in de tuin- en akkerbouw. Met deze applicaties kunnen ze bestellingen plaatsen, registraties doen op het gebied van scouting en de niveaus in hun mestsilo's in de gaten houden. Met name de app is state-of-the-art en functioneert volledig offline; wel zo handig op een afgelegen perceel of in een kas.

ZuivelNL

Eind 2016 heeft ZuivelNL ons gevraagd om een portaal met een monitor te ontwikkelen voor ca. 17.000 melkveehouders. Met de monitor hebben de melkveehouders inzicht of ze op de goede weg zitten met het reduceren van hun fosfaatuitstoot. In zeer korte tijd hebben wij, dankzij OutSystems en ondanks snel veranderende wensen vanuit de klant en overheid, een portaal opgezet. 

GreenlinQdata

GreenlinQdata ondersteunt ondernemers in de tuinbouw en hun afzetorganisaties om hun positie in de keten te versterken op basis van praktische en slimme informatiesystemen. Met hun producten ondersteunen ze ondernemers bij tracking & tracing, teeltregistratie en auditing. Omdat de dynamiek in deze sector groot is en omdat data voor verschillende partijen in de keten van levensbelang is, hebben zij gekozen voor het OutSystems platform. Ook de mogelijkheiden om native offline apps te bouwen spreekt GreenlinQdata erg aan.

GreenlinQdata logo

AgroEnergy

AgroEnergy is de energiespecialist voor de agrarische sector. AgroEnergy vertaalt hiervoor kennis in zinvolle innovaties, die op een excellente en begrijpelijke manier ter beschikking worden gesteld. Om deze innovaties te verwezenlijken maakt AgroEnergy gebruik van de expertise van VAARD. Gezamenlijk zijn AgroEnergy en VAARD bezig met het ontwikkelen van het EnergyManager portaal in OutSystems. Het platform integreert met de bestaande database- en servicelaag en stelt AgroEnergy in staat om veel sneller in te spelen op de wensen van haar klanten.

AgroEnergy logo

VAA ICT Consultancy

VAA ICT Consultancy verzorgt de eerstelijns ondersteuning voor KringloopWijzer, een webapplicatie die bijna 20.000 veehouders helpt bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering. VAA was al langer op zoek, maar kon geen geschikte applicatie vinden. Toen ze OutSystems zagen en de mogelijkheden hoorden konden we snel aan de slag. Inmiddels is de applicatie enkele maanden in gebruik en zegt Jan van Wagenberg, manager van de afdeling Service & Beheer: "Dit is wat we nodig hebben. Een applicatie die volledig is afgestemd op de behoefte van onze medewerkers, die tijd bespaart en die business waarde oplevert in de vorm van procesbeheersing en inzicht. Klanten worden beter geholpen en gebruikers zijn zeer tevreden. Bovendien was er sprake van een efficiënt ontwikkelproces en een korte time-to-market." 

VAA ICT Consultancy logo

Meer weten?

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Klik op de knop hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact op. Bellen of e-mailen mag natuurlijk ook.