Vacature OutSystems ontwikkelaar bij VAARD

Heb jij de overtuiging dat OutSystems  hét antwoord is om de business te versnellen? Wil je een bijdrage leveren als het gaat om de organisatie verder vorm te geven? Lees dan verder, kom bij ons en vooral bij onze klanten jouw vaardigheden inzetten en daag jezelf uit!

Wat ga je doen?

Als OutSystems ontwikkelaar ga jij aan de slag met projecten voor onze klanten.  Waar je werkt is afhankelijk van het project, dat kan zijn bij ons op kantoor in Rosmalen, thuis of bij de klant op locatie. Met jouw kennis en vaardigheden weet je de beste oplossingen te realiseren en draag je bij aan de professionalisering van VAARD. Daarnaast blijf jij  jezelf natuurlijk verder ontwikkelen waarbij jij de touwtjes in handen hebt en wij een steentje bijdragen door het delen van kennis met elkaar en de klant. Hierin speel jij ook een rol en is jouw expertise van harte welkom.

VAARD kent een informele werksfeer waar veel ruimte is voor jouw ideeën en initiatieven. Met je team bouw je web en mobiele applicaties die voor onze klanten echte businesswaarde opleveren. Dat kunnen (native) apps, portalen, webapplicaties of business applicaties zijn. Je kent de klant maar ook de techniek: je bent vernieuwend, leergierig, geïnteresseerd in de nieuwste technieken en koppelt deze aan de business processen van de klant. Je denkt in functionaliteit en weet hoe onze klant zijn proces het beste kan optimaliseren. Samengevat, je bent enthousiast (over OutSystems) en inspirerend voor klanten en collega’s!

Wat jij kunt

Je bent een enthousiaste, gedreven en inspirerende collega die de klantwensen begrijpt en vertaald naar de beste oplossing in OutSystems.

  • Je lijfspreuk is: ”een dag niet het leven van een gebruiker eenvoudiger gemaakt, is een dag niet geleefd”.
  • Je zet je brein en handen in om creatieve oplossingen te bedenken en te realiseren.
  • Je kunt je ideeën supersnel realiseren in een MVP.
  • Je bent analytisch en doet niets zonder reden: elk ontwerpbesluit kun je onderbouwen.
  • Je bent snel thuis in een nieuwe klantomgeving of in een nieuw domein.
  • Je weet alles van (mobiele) webapplicaties, responsive design en design systems.
  • Je kunt goed met collega’s door een deur en voelt feilloos aan wanneer het tijd is voor een kopje koffie met stakeholders.
  • Je vindt het leuk om bij verschillende klanten te werken, interessant werk is wat telt voor jou.
  • Je hebt je certificeringen van OutSystems op orde.