Functieomschrijving

Als OutSystems Developer werk je agile in een klein team met veel klantcontact. Dat betekent snelheid, afwisseling en samenwerken met gedreven en gepassioneerde collega’s. Met je team bouw je applicaties die voor onze klanten de hoogste businesswaarde opleveren. Dat kunnen (native) apps, portalen, webapplicaties of business applicaties zijn. Je kent de klant, maar ook de techniek: je bent vernieuwend, leergierig, geïnteresseerd in de nieuwste technieken en koppelt die aan de businessprocessen van de klant. Als dat nog niet het geval is wil je alle ins en outs van OutSystems leren kennen.
 
Ben jij deze echte developer? Denk je in functionaliteit maar weet je ook hoe onze klant zijn proces het beste kan optimaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw profiel

Wij zoeken een enthousiaste, gedreven en aantoonbaar leergierige collega die de klantwensen begrijpt en kan vertalen. Je voldoet aan de volgende eisen:
  • HBO of WO werk- en denkniveau en in het bezit van een afgeronde opleiding, bij voorkeur op IT gebied
  • Analytisch sterk, initiatiefrijk, verantwoordelijk en innovatief gedreven
  • Ervaring met scrum agile is een pre, maar feed-back loops zijn voor jou vanzelfsprekend om tot het beste eindresultaat te komen
  • Ervaring met de ontwikkeling van (complexe) ICT-oplossingen
  • Gedegen kennis van databases en algoritmes
  • Ervaring met HTML, CSS en Javascript
Als je nu nog .NET developer bent, vind je het een grote uitdaging om te gaan werken met Outsystems.