Het nieuwe ontwikkelen

Digitalisering is een ontwikkeling die ons allemaal bezighoudt. Verandering is een gegeven en de manier waarop we ermee omgaan is bepalend voor ons succes. Software speelt in iedere organisatie en  ieder proces een steeds belangrijkere rol. Onze gebruikers willen meer functionaliteit, meer gemak en willen het steeds sneller gerealiseerd hebben. Die dynamiek vraagt om een nieuwe manier van software ontwikkelen. Sinds onze keuze voor OutSystems, twee jaar geleden, kiezen steeds meer klanten voor deze nieuwe manier van ontwikkelen. Eén van die bedrijven zal tijdens de sessie vertellen over zijn ervaringen.

Het OutSystems low-code platform bevordert een korte time-to-market en is een rising star in de onderzoeken van Gartner en Forrester. Met een agile aanpak in combinatie met OutSystems kunnen wij snel en kostenefficiënt die applicaties ontwikkelen waarmee u uw digitale transformatie realiseert. Of het nu apps, portalen of business applicaties zijn, wij staan zelf regelmatig verbaasd over hoe snel en flexibel we kunnen ontwikkelen.

VAARD, dochterbedrijf van VAA ICT Consultancy, nodigt u uit voor een informatiesessie over OutSystems en het nieuwe ontwikkelen op woensdag 7 maart vanaf 15:00 uur in Rosmalen. In deze sessie vertellen we wat OutSystems is, wat u ermee kunt en wat de voordelen zijn. Daarnaast bouwen we live een mobiele app om te bewijzen dat het echt anders en sneller is. Uiteraard is er ruimte voor vragen en gelegenheid om uw specifieke situatie te bespreken met een specialist van VAARD of van OutSystems Benelux. De sessie wordt afgesloten met een hapje en een drankje. We zien u graag op 7 maart!

Ja, ik meld mij aan voor de infosessie 'Het nieuwe ontwikkelen: rapid application development met OutSystems' op 7 maart 2018 vanaf 15:00 in Rosmalen.

Meer weten?

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Klik op de knop hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact op. Bellen of e-mailen mag natuurlijk ook.